lauantai 25. helmikuuta 2017

Ihania kuoseja ja kauniita värejä - My Preman legginsit testissä ja alekoodi


Onnekkaana sain testiin My Preman ihanat legginsit. Päättämättömyys iski, kun arvoin, minkä kaikista ihanista kuoseista ja pirteistä väreistä valitsisin. Lopulta hillitympi puoli Sarista sai vallan ja päädyinnäihin kaksivärisiin. Yläosa on musta ja alaosaan väriksi valitsin pinkin. Ei senkään valinta ollut helppo, sillä lila alaosa veti puoleensa.

Oikeasti mun teki mieli ottaa testiin nämä ihanat Kolibri-legginsit. Materiaali olisi ollut sellaista, että näillä olisi voinut myös treenata. Merituuli kuvaili kuosia ja väritystä. Mieli sykki mallille, mutta rohkeus loppui kesken. Enhän minä nyt tällaisia - ei kehtaa. Ja silti.... Kuka lopulta sanoo, mitä kehtaan päälleni laitta aja mitä en? Onko se naapuritalon rouva, bussikuski, kauppakeskuksen vartija vai minä itse? Niinpä, Kolibri-legginsit pyörivät yhä mielessä.

Sain nuo kaksiväriset legginsit postissa pari päivää sitten. Ensin kokeilin ja ihmettelin. En ollut alkuun käsittää, miten säären kohdalle tuleva rypytys asettautuu. Laitoin yhdellä tavalla, laitoin toisella tavalla ja kolmannella sain juonesta kiinni.

Nuo istuvat hyvin, materiaali tuntuu mukavalta päällä, vyötärö on korkeammasta vyötäröstä pitävälle just hyvä ja alaosan pinkki on hieno. Kuva on ottamatta, kun en ole saanut ketään kuvaamaan. Toivottavasti lähipäivinä, sillä onhan näin hieno vaate ikuistettava. Taidan yrittää hieroa diiliä pojan kanssa.

Voisin kuvitella pitäväni näitä tunikan kanssa tai vaikka jonkin lyhyen mekon seurana. Tänään legginsit pääsivät jalkaan saunan jälkeen, jottei pohkeita palele. Säärystimet tuntuivat ylimitoitetuilta, vaan nämä ovat sopivan lämpimät ilman tunnetta jalkojen paistumisesta. Väsyneet jalat olisivat ehkä kaivanneet kompressiosäärystimiä. Kun vain tietäisin, mikä on se varma paikka, johon olen ne laittanut.

Preman taustalla on lähes 50-vuotias lahtelainen perheyritys Soilituote Oy. Soilituotteen päätuote on Lena-merkki joka valmistaa naisten vaatteita. Sen vierelle syntyi Prema. Jäin ihmettelemään, miksi sana Prema ja mitä se tarkoittaa. Vastaus oli yrityksen sivuilla:

"Mitä se Prema sitten sanana tarkoittaa? Se on Sanskritin kieltä ja tarkoittaa - mitäpä muutakaan kuin Rakkautta! No miksi Sanskritin kieli? Se tulee hyvin loogisesti joogaopettajuuteni kautta - nyt saan välittää iloa ja hyvää mieltä sekä joogan että Prema-vaatteiden kautta!"

Innostuitko? Yhteistyökuvion kautta saat 10 %:n alennuksen, kun kirjoitat vaatetta tilatessasi kuponki-kenttään Takomorunners. Verkkokauppa on täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti